Agència de viatges la Blava Daurada

L’agència de viatges la Blava Daurada impulsa un acord amb el sector hoteler que permetrà l’admissió de gossos i mascotes a més de 1.500 hotels a Catalunya. Trobar hotels que acceptin gossos o mascotes no ha estat mai una qüestió fàcil especialment per a segments de turistes i families per a qui el seu gos es un membre més de la familia. Cada vegada son més les persones que no conceben les seves vacacnces sense la seva mascota, per aquesta raó existeixen hotels pet friendly, allotgaments turístics coneguts com amics dels animals.

Al nostre país només un 22% dels establiments hotelers accepten gossos però sovint de manera restringida.
L’Agència de viatges La Blava Daurada es consciente d’aquest problema i per això ha posat en marxa una campanya destinada a convèncer als professionals hotelers de la necessitat d’acceptar aquests nous perfils de consumidors a on la incorporació de mascotes al model turístic de consum familiar es una prioritat dels seus clients.

L’agència compta amb una plataforma de serveis propis que permet realizar a bookings a més de 500 hotels que ja accepten gossos amb servei de veterinaria, piscina o serveis medics. L’agència signa un contracte previ entre hotel i consumidor mitjançant el cual el propietari del gos es compromet a mantenir a la seva mascota controlada en tot moment i a pactar prèviament a quins espais privats i quins espais comuns pot passejar el seu gos un cop dins de l’establiment turístic.